20.8 C
Skopje
19.6.2021 - 10:47

Ознака: Дневен весник (Ед. бр. 24862)

Наместо криминалците, зад решетки се најдоа граѓаните

Скандалозен пример на нефункционална државна управа како дел од извршната власт чии актуелни и довчерашни функционери, замислете, беа на челото на колоната што маршираше...

Не сакаме дворови, сакаме станови!

Првите, кои се против градење, сакаат да обезбедат подобар квалитет на домувањето (светлост, поглед, паркинг, сообраќај), но и вторите, кои се за градење, го...

Недоволен внес на калциум и на витамин Д – клучен ризик-фактор...

Нетретираната остеопороза носи ризик од намалување на висината на телото, деформитети на ‘рбетниот столб, згрбавеност, проблеми со движењето и болка и при минимално движење...