20.8 C
Skopje
19.6.2021 - 10:25

Ознака: Дневен весник (Ед. бр. 24861)

Како да се спасат идните бруцоши од криминал на факултетите

Секој државен универзитет е сопственост на државата, значи на сите нејзини граѓани. Арно ама има професори/ки што таа институција ја практикуваат како своја компанија...