Ознака: Дневен весник (Ед. бр. 24853)

Македонската храна на светскиот пазар

Извозот на храна е од особена важност за македонското земјоделство и за вкупниот извоз на земјата, чиј дебаланс извоз-увоз има сериозно влијание врз развојот...