Ознака: Дневен весник (Ед. бр. 24837)

Кукавичиното јајце на историчарот

Историчарот Александар Раковиќ од Србија ни предлага како да го решиме прашањето со непризнавањето на МПЦ од страна на СПЦ, па вели дека МПЦ-ОА...