38.8 C
Skopje
30.7.2021 - 16:00

Ознака: Дневен весник (Ед. бр. 24836)

Ѓаволскиот ѕид

Независно дали е дело на природата или на човекот, Ѓаволскиот ѕид останува (незаштитено) чудо среде пустошот, како што поделбите околу македонските граничници на „Медена земја“...