11.8 C
Skopje
25.9.2021 - 11:53

Ознака: Дневен весник (Ед. бр. 24821)

Зошто Гринч треба да ги украде празниците?

Да бидеш среќен во несреќно општество е дури и непримерно, а сепак толку потребно на индивидуално човечко ниво. Која сум јас (расипувач на забави)...

Пофалба за Кинотеката на РС Македонија

Велат дека годината што изминува треба побргу да се заборави, но 2019-та треба да се запамети во однос на успешно реализираната програма на нашата...