11.8 C
Skopje
19.10.2021 - 10:47

Ознака: Дневен весник (Ед. бр. 24790)

Глобална пролет на општо незадоволство

Остануваат многу нејаснотии. Дали овој глобален бран на незадоволство, оваа глобална пролет, ќе ги постигне своите цели и ќе донесе задоволителни резултати? Или, пак,...

Македонија (не)библиска земја

Она што го пишува во Светото писмо не е фактор, не е агенсот што може да го направи новото толку потребно единство на македонскиот...

Коска за глодање

Кога сме кај проширувањето, мора да бидеме реални дека дури и најдобрата методологија не може да ја замени политичката волја. Видовме дека таква во...