3.3 C
Skopje
28.2.2020 - 16:49

Ознака: Дневен весник (Ед. бр. 24789)

Квалитативен и квантитативен исчекор

Македонија е трета во групата Г во квалификациите за ЕП 2020, што е најдобар пласман на фудбалската репрезентација во досегашните 13 учества во квалификациите...

Хартија за еднократна употреба

Оттука можеби не се испорачуваат најдоследно спроведените реформи, но во секој момент можат да се експедираат илјадници мигранти од Блискиот Исток и од Северна...

„Националистичката“ ВМРО-ДПМНЕ и „неспособната“ СДСМ (2)

Од ветувањето дека оваа година ќе биде година на економија до повлекување на прогресивниот данок и на клучниот човек на Владата за економија, разликата...

Правилен и навремен третман на дијареја заради избегнување можна дехидратација!

Една од најзагрижувачките симптоматологии што како родител ја гледам кај сопствените деца е секако појавата на дијареја (пролив). Дијарејата се карактеризира со зголемена содржина...