Ознака: Дневен весник (Ед. бр. 24777)

Лампард: Не можам да објаснам, ова беше луда ноќ

Сите сме тука за да се забавуваме и верувам дека секој ќе каже „каков меч“, вели менаџерот на Челси, по дуелот во кој имаше...

И по 12 години, Надал, Ѓоковиќ и Федерер се водечко трио

Тие беа први носители на финалето на АТП и кога првпат се појавија на ваков турнир, во 2007 година, а и сега, на турнирот...

Во Македонија дојдов да создадам шампиони

Јас сум тренер што не подготвува боксери за второ или за трето место, туку само за прво место, па со таква намера и дојдов...

Секс, данок и политика

Веќе иритантната површност и недоследност, со кои се води државата, говорат во прилог на второто, иако ниту за првото нема оправдување, зашто во тој...

„Националистичката“ ВМРО-ДПМНЕ и „неспособната“ СДСМ

Тоа што се наѕира од првичните настапи на политичките партии е негативна кампања, каде што нема да има дебата ниту за план А ниту...

Лаксативите не се замена за здрава и избалансирана исхрана!

Доколку опстипацијата не е последица на болест или третман со други лекови, во најголем број случаи можеме сами да ја регулираме, во прв ред...