Ознака: Дневен весник (Ед. бр. 24762)

Од многу блескање се ослепува

Сакам политичката гротеска да биде заокружена. Сами на себе да си дадат датум. Да потврдат дека за нив единствена реформа е идентитетскиот геноцид врз Македонците....

Епилепсијата има своја генетска основа

Новите технолошки методологии, кои дозволија влез во основата на функционирањето на нашиот организам, во генската структура, овозможија и овозможуваат нови сознанија неопходни за сфаќањето...

Американски ставови за повлекувањето од Сирија

Одлуката на американскиот претседател Доналд Трамп да ги повлече американските сили и да им ја откаже поддршката на курдските сојузници во Сирија, со што...

ЕУ треба да ја ресетира имигрантската политика

Новата европска комисија мора да ја врати контролата врз имиграцијата, истовремено почитувајќи го достоинството на оние што бараат подобар живот. За да го стори...