24.8 C
Skopje
27.7.2021 - 10:00

Ознака: Дневен весник (Ед. бр. 24752)

Кој ќе ја добие битката за ИВЗ?

Што, всушност, се случува во ИВЗ и колку овие игри за тронот може да влијаат врз убедувањата, верските чувства и однесувањето на муслиманските верници...

Смртта и животот на мировните студии

Пред пет дена се одбележаа 150 години од раѓањето на Махатма (Големата душа) Ганди. За жал, делата на великаните во денешно време се инстант...

Понови информации за електронските цигари

Јас лично не знам колку овие цигари се модерни и достапни кај нашите млади луѓе. Но, еве, овој напис нека ги потсети на штетите...