5.6 C
Skopje
19.10.2021 - 7:25

Ознака: Дневен весник (Ед. бр. 24731)

Добра или лоша вест од Брисел

И како што и претходно беше јасно дека ЕУ глуми оти сака да ги прими новите држави, а нивните влади глумат дека ги спроведуваат...

„Твоја партија“

Почетокот треба да биде дека не се потребни нови лица („ново дете“), туку нови политики. И почетокот е слободна партија. Со среќа! Одвреме-навреме во Македонија...

Пробиотици – со правилна примена може да донесат богатство од позитивни...

Во последниве дваесетина години се случува буквално револуција во примената на разновидни пробиотски комбинации во прехранбените производи, додатоците во исхраната и лековите, а подрачјата...