7.8 C
Skopje
16.10.2021 - 0:46

Ознака: Дневен весник (Ед. бр. 24725)

Потребни се меѓугенерациското почитување и дружење

Семејната кохезија, стабилните односи на членовите и нивното меѓусебно дејствување се основа за напредокот на поединецот, семејството и зaедницата. Домашното воспитување и етичкото образование...