3.3 C
Skopje
12.12.2019 - 0:19

Ознака: Дневен весник (Ед. бр. 24622)

Тешко оди, а попис мора да има

Со години велев, предлагав, коментирав, презентирав, пишував, имав дебати и што уште не правев за да има што побрзо попис на населението, домаќинствата и...