31.8 C
Skopje
27.7.2021 - 11:51

Ознака: Дневен весник (Ед. бр. 24619)

Меморијален центар на македонскиот холокауст

Меморијален центар на македонскиот холокауст. Знам, малку ти е чуден насловот на денешната наша колумна драг читателу. Се чудиш дека можеби не сме Евреи...

ЈСП и неговите сериозни пропусти

Пензионер сум, имам 75 години. Пред околу еден месец негде ја зафрлив (можеби и ја изгубив) возната карта за автобусите на ЈСП. Ништо необично...