Ознака: Дневен весник (Ед. бр. 24594)

Изложбата „Во земјата на змејовите“ пристигна во Скопје

По турнејата во неколку европски града, од 21 март до 21 април, уникатната изложба „Во земјата на змејовите“ е стационирана во Скопје. Сите посетители...