Ознака: Дневен весник (Ед. бр. 24579)

За перспективите на македонско-бугарската комисија за историски прашања и „ослепувањето“ на...

проф. д-р Митко Б. Панов Заедничката македонско-бугарска комисија за историски и образовни прашања ја заокружи четвртата средба на 20 февруари, со постигнување договор за заедничко...