24.8 C
Skopje
31.7.2021 - 8:54

Ознака: Дневен весник (Ед. бр. 24576)

Меѓу одразот и образот

Многумина забележале дека луѓето се како огледала: за да погледнат во себе, треба да погледнат во другите, и обратно, за да ги видат другите,...