Ознака: Дневен весник (Ед. бр. 24575)

Два засебни демографски света

Изминуваат веќе 17 години откако беше спроведен пописот на населението, домаќинствата и становите, или тоа беше 2002 година, кога беше спроведен. Од тој попис...