6.5 C
Skopje
23.10.2019 - 7:56

Ознака: Дневен весник (Ед. бр. 24504)

Да ја задржиме младината за да ја осигуриме иднината

Затоа вистинско време е сите засегнати страни во земјата (државните институции, бизнис-секторот, академската заедница, НВО-секторот) да понудат соодветни решенија за трајно надминување на состојбите,...