11.6 C
Skopje
21.10.2020 - 21:06

Ознака: Дневен весник (Ед. бр. 24492)

Брегзит ќе ги закачи и премиерлигашите?

Фудбалската асоцијација, по брегзит, предлага на клубовите во Премиер-лигата да им се дозволи да потпишуваат договори со кој било странски фудбалер, но и да...

Колумна – што е тоа?

Вертикално распореден текст на новинарска страница во печатен медиум. КОЛУМН а... изговор на англискиот збор за столб во архитектурата. Овој архитектонски елемент е сочинет...

Осмата колона на Груевски

Мистериозното бегство од државата на Никола Груевски, поранешниот претседател на Владата и долгогодишен претседател на најголемата политичка партија, и натаму е главна тема во...

Промашена терапија

Колкави ќе бидат последиците од овој случај со Груевски врз правната држава, безбедносниот систем и врз она здраво општество што се стремиме да го...