16.4 C
Skopje
30.3.2020 - 19:20

Ознака: Дневен весник (Ед. бр. 24443)

Брзи решенија за бавни постапки

Одлуката на УЈП сите граѓани преку Интернет да се пријавуваат на нивната веб-страница и да се регистрираат за да добијат веќе готова пресметка и...