16.5 C
Skopje
18.6.2019 - 3:23

Ознака: Дневен весник (Ед. бр. 24426)

Ќе заживее ли градежништвото?

Проблематично е што стагнацијата на градежништвото предизвикува стагнација на целата економија. Градежништвото долги години ја влече домашната економија, а ако не се реализираат планираните...