10.8 C
Skopje
23.4.2019 - 10:32

Ознака: Дневен весник (Ед. бр. 24416)

Кому сѐ му е потребен бесплатен градски превоз?

Можеби претходните градски советници некаде згрешија и нивната одлука треба да се стави повторно на дневен ред. Има простор за дискусија, ако ништо друго,...