-1.2 C
Skopje
24.2.2020 - 7:03

Ознака: Дневен весник (Ед. бр. 24396)

Крај на „хуманитарните“ агресии?

Меѓународниот кривичен суд (МКС) деновиве доби овластување да гони лица за извршено злосторство воена агресија. Оваа реформа има нејаснотии, но е чекор напред во...