14.7 C
Skopje
24.4.2019 - 12:47

Ознака: Дневен весник (Ед. бр. 24387)

Шлаканици и аплаузи

Ниту реалноста е толку црна како што сака да ја претстави опозицијата, ниту, пак, иднината ни е толку светла како што тврди власта. Македонија...