-7 C
Skopje
16.1.2019 - 23:54

Ознака: Дневен весник (Ед. бр. 24369)

Дали автокефалноста врви преку Нивици?

Високи црковни достоинственици се на мислење дека МПЦ е во поповолна позиција од државата, која е ставена пред свршен чин да прифати име за...