28.2 C
Skopje
25.6.2019 - 16:27

Ознака: Дневен весник (Ед. бр. 24368)

Јатото нѐ чека за во НАТО?

Времето до следниот самит на Алијансата е навистина кратко, се чини дека македонскиот пат кон полноправно членство во НАТО и натаму ќе остане трнлив...