Ознака: Дневен весник (Ед. бр. 24344)

Русија им гарантира максимална безбедност на навивачите на СП 2018

Официјалните лица во Русија имаат црна листа со имиња на познати хулигани што учествуваа во тепачки и правеа нереди на ЕП 2016 во Франција...

Татко и син – кајакарски шампиони

Мичо Поповски беше еден од првите кајакарски репрезентативци на поранешната држава СФРЈ од Македонија. Неговиот син Лазар ја продолжи семејната традиција и дури четири...