Ознака: Дневен весник (Ед. бр. 24341)

УЕФА е против предлогот на ФИФА за проширено Светско клупско првенство

Инфантино врши притисок за проширување на Светското клупско првенство од седум на 24 клуба, кое би се одржувало на секои четири години, на што...