Ознака: дмс

Манчевски го претстави новиот систем за размена на документи по електронски...

Министерот за информатичко општество и администрација Дамјан Манчевски на денешната прес- конференција го претстави новиот Националниот систем за управување со документи- ДМС. Станува збор...