Ознака: длабоки

Поделбите сѐ уште длабоки

Во своето прво обраќање во Собранието, претседателот на државата се осврна на редица суштествени прашања во државата, меѓу кои поделбите меѓу граѓаните, неефикасноста на...

Во очекување на длабоки пензиски реформи

Порастот на вработувањето може да го забави растот на пензискиот дефицит, но без доследна примена на постулатите на пензиската реформа порастот на вработувањето не...