Ознака: диџеј офишл

Диџеј Офишл убиен во Лос Анџелес

Музичкиот продуцент и диџеј Лесли Андре Вејкфилд, познат како Диџеј Офишл, е убиен среде улица во Лос Анџелес. Според американските медиуми, музичарот седел во автомобил...