19.3 C
Skopje
20.7.2019 - 1:41

Ознака: Дијана М. Младеновска

На Балканот станува премногу жешко

Не еднаш беше речено дека од способноста на државите да ги доведат докрај процесите на меѓусебни усогласувања и надминувања на конфликтите ќе зависат и...