-0.3 C
Skopje
16.12.2019 - 7:09

Ознака: дипломтија

Се растегнуваат ли дипломатските правила за поддршка на референдумот

Практиката на доаѓање или повикување странски политичари и лидери заради добивање одредена поддршка за политиките што се водат од страна на политичките чинители во...