6.8 C
Skopje
7.12.2019 - 16:20

Ознака: дипломатско обединување

Москва против дипломатското обединување на Тирана и Приштина

Руската Федерација спогодбата за дипломатско и конзуларно здружување на Косово и Албанија, која е потпишана на втори јули годинава, ја смета за провокација, која...