3.8 C
Skopje
30.11.2021 - 4:49

Ознака: Димче

Колкав е нашиот долг кон ликот и делото на Димче Коцо?

Кон изложбата - јубилеј по повод 110-годишнината од раѓањето на Димче Коцо, „Чифте-амам“, Национална галерија Димче Коцо е основоположник на македонското музејско наследство, еден од...