5.1 C
Skopje
11.12.2019 - 13:29

Ознака: Димо Н. Димчев

Кога ќе запре прогонот на Власите и на Македонците?

Отворено писмо до Прокопис Павлопулос, претседател на Република Грција Почитуван господине Павлопулос, морам да ви кажам некои работи, па поради тоа и ви пишувам....