23.1 C
Skopje
25.4.2019 - 14:26

Ознака: Димитрие Османли.

„Фиатот“ од филмот „Мирно лето“

Што се случило во меѓувреме со овој автомобил, дали тој и денес постои? За среќа - постои. Тоа низ насмевка ми го потврдува Стево...