Ознака: Димитар Митрев

Сто години од раѓањето на Димитар Митрев

Во просториите на Друштвото на писателите на Македонија (ДПМ) в понеделник, на 14 октомври, со почеток во 12 часот ќе се одржи книжевна средба...