16.8 C
Skopje
17.9.2021 - 7:26

Ознака: „Димитар Македонски“

СКОПСКО – инфо

Се гради новото училиште „Димитар Македонски“ во Лисиче Во Општина Аеродром се гради нов училиштен објект на основното училиште „Димитар Македонски“ во населбата Лисиче. Новото...

Ќе продолжи изградбата на училиштето „Димитар Македонски“

Со средства од буџетот што ги одобри Владата ќе продолжи изградбата на ООУ „Димитар Македонски“ во населбата Лисиче. Решение беше најдено на завчерашната седница,...