Ознака: Дизел-мотори

Полициски упад во Опел заради дизел моторите

Полицијата и државното обвинителство во понеделник вршат претрес во фабриката за автомобили Опел, а истрагата е поврзана со сомнежите околу манипулации со дизел моторите. -...

Дизел-моторите ќе бидат 10 пати поеколошки од дозволеното

Најновиот систем за прочистување значително ќе ја намали емисијата на штетните издувни гасови, а дизел-моторите повторно ќе станат атрактивни на пазарите Дизел-автомобилите се спасени -...