0.6 C
Skopje
19.11.2018 - 0:28

Ознака: дизел-автомобили

Хибридите се возила на иднината

Класичните бензински и дизел-автомобили полека но сигурно заминуваат во историјата. Сè почесто се зборува за алтернативни решенија за погонување на новите возила, електричните возила...