11.8 C
Skopje
24.9.2021 - 23:57

Ознака: дигиталните

За дигиталниот свет и, хм, дигиталните учебници

Темата за која ќе пишувам денеска е една од најчестите теми на мојот научноистражувачки интерес во последните неколку години, а се однесува на дигиталниот...