17.8 C
Skopje
26.9.2021 - 23:56

Ознака: дигитална реставрација

Премиерно прикажување на дигитално реставрираната верзија на „Мирно лето“

Синоќа во летното кино на Кинотеката, со свечена церемонија беше претставена дигитално реставрираната копија на македонската филмска комедија „Мирно лето“ на Димитрие Рули Османли. На...