12.8 C
Skopje
3.12.2021 - 10:36

Ознака: дигитализиран филм

Дигитализирано издание на „Историја на филмот“ на Георги Василевски

Кинотеката на Северна Македонија на нејзината интернет-страница kinoteka.mk го објави дигитализираното издание на „Историја на филмот“ на Георги Василевски, одбележувајќи ја, меѓу другото, и...