17.8 C
Skopje
26.7.2021 - 7:39

Ознака: дигитален предводник

Рапидна дигитализација на Унијата за да прерасне во светски дигитален...

Дека ЕУ веќе зачекори во дигиталната деценија зборуваат новите програми и стратегиски рамки на Европската комисија, со кои Унијата ќе се трансформира во светски...