3.3 C
Skopje
28.2.2020 - 15:09

Ознака: дигестија

Сe што треба да знаете за ананасот

Ананасот е овошје што го има речиси во секој поголем маркет. Интересен факт за ова тропско овошје е тоа што Кристофер Колумбо го донел...