Ознака: „Дивље јагоде“

Новиот албум на „Дивље јагоде“ промовиран и во Скопје

И Скопје се најде меѓу поголемите градови во регионот, каде групата „Дивље јагоде“ го промовираше својот нов 12-ти по ред албум, насловен „Jukebox“, што...

„Дивље јагоде“ го претставува новиот албум „Jukebox“ во Скопје

Регионалното претставување на новиот албум на групата „Дивље јагоде“ - „Jukebox“, нема да го заобиколи Скопје. Основачот на бендот, Зеле Липовача, денеска, во 13...