6 C
Skopje
13.11.2018 - 21:57

Ознака: диви свињи

Ловџиското злосторство во Јасен

Утре тие во хаосот на војната би натрупале пред своите нозе, како во случајот со дивите свињи во Јасен, и купишта од убиени луѓе,...